Under helgen den 12:e till 14:e april bjuder BU- sektionen i Göteborg in till ett underbart läger i Göteborg. Helgen kommer bestå av dans, spel samt mycket härligt umgänge med varandra. Vi kommer att dansa tillsammans under ledning av kompetenta och härliga dansledare. Vi önskar veta snarast möjligt om det finns ett intresse för att även ha ett spelpass. Under lördagskvällen skulle det vara uppskattat om lägerdeltagarna vill lära ut danser, som de brukar dansa, till övriga deltagare. Det kommer under lägret även finnas gott om fritid för att hitta på vad man vill.

Läs mer: Ungdomsläger 12-14 april

För ett tag sedan kom Aktivitetskatalogen ut och alla vårens kurser finns nu även på hemsidans kalender (förutom de aktiviteter som inte har ett fastställt datum). Inom kort kommer det även att finnas möjlighet att anmäla sig via hemsidan. Studiesektionen håller i alla anmälningar. Hjärtligt välkomna till alla kurser!

Glöm inte anmäla dig/er till Slöjdledarträffen 19 april!

Öppen tisdagen 18 december mellan kl 15.00 - 17.00. Passa på att handla någon inför en lång jul- och nyårsledighet eller kanske en julklapp till sig själv eller ge bort till någon. Dräktbutiken tar sedan julledigt och öppnar igen vecka 3 och är då öppen vid två tillfällen, se i kalendern.

Med Enjoyguiden får du

  • Hotell i Sverige och Europa erbjuder Er 50% rabatt på hotellrum. Rabatten gäller pånormalpris för obegränsat antal övernattningar - i mån av plats
  • Du får också "2 för 1" eller 50% på sport, utflyktsmål, fritidserbjudanden, kryssningar,skönhetsvård, osv....
  •  Ni äter på drygt 250 restauranger och blir bjudna på den ena av två huvudrätter - gäller både i Göteborg och även på flera restauranger runt om i Sverige. Dessutom förmånliga erbjudande på restauranger i t. ex. Köpenhamn