Handarbetscafé tema Tvåändsstickning


Välkommen till oss på stickcafé! Höstens andra tillfällen kommer temat att vara tvåändsstickning. Här kan få hjälp att komma igång om du aldrig provat denna teknik förut eller om du prövat men glömt hur man gjorde och vill komma vidare. Du kan även bara komma och sticka/handarbeta och njuta av gemenskapen med andra med samma intresse. 

Läs mer: Handarbetskafé 24 oktober

VÄLKOMNA till Mölnlycke kulturhus! BARNLEK 2020 kommer under höstlovets första dagar, med Folkdansringen Göteborgs hjälp, att hålla i dans för unga i dagarna tre. Tisdag och onsdag finns även slöjdaktiviteter. På onsdag erbjuds ytterligare en sak - det blir familjeföreställning " En sjuk föreställning".

Instruktörerna heter Stina & Lennart Jeppsson och de har dansat sedan barnsben. De berättar att musik och dans har gått och går som en röd tråd genom livet för dem. Att just polskedansen fascinerar dem beror till stor del på den magi som finns i musiken. När sedan dansen stämmer överens med välljudande instrument uppnår vi fullständig harmoni, säger de. Till denna danskurs har de med Inger & Christer Olsson som spelar till dansutlärningen och berättar om musiken de spelar.

Viss dansvana krävs. Mer info

Vi är några som är intresserade av att ta upp lite sång- och danslekar och vill gärna locka med oss fler. Vår ambition är att ha en första träff för att se hur många som är intresserade för att sedan kunna planera fler tillfällen. Läs mer