Årets 10 allspelslåtar kommer att övas i Gräfsnässalen från klockan 12.30 under Lennart Mellgrens ledning. Nothäfte med stämmans samtliga 52 allspelslåtar kan köpas för 30kr i samband med stämman. Spårnummer i listan refererar till spårnummer på den dubbel-CD som tidigare sålts, men som nu istället erbjuds som länkar till mp3-spår direkt från hemsidan.

spår sida låt
1 2 Vals från Vargön
3 3 Gamle Hallandsvalsen
16 12 Nicklassons hambopolska
19 15 Polka efter Alfred på Hultet
21 16 Broddetorpar’n
3 21 Engelska från Halland
4 21 Engelska från Släp
15 27 Polska efter Erlandsson (nr 226)
21 31 Gånglåt från Hogdal
26 33 Långdans från Seglora

Torsdagen den 10 maj går årets Slottsskogsstämma av stapeln. Gräfsnäsgården fylls av musik, spelkurser, buskspel, konserter och spel till dans. Även i år kommer det att finnas aktiviteter för alla barn. Först ut bland barnaktiviteterna är Matilda och Anders Utter som lär ut dans och sedan blir det även möjlighet att prova på att spela fiol.

Utöver detta kommer det att som tidigare år bjudas på allspel med allspelsledare Lennart Mellgren, spelkurs, visstuga. Nytt för i år är att det blir dansutlärning strax innan dansutmaningen, så det går bra att komma även utan förkunskaper i dans.

Under kvällen blir det dans till bland annat Kråkstråk, Hisingens spelmanslag och Mellgrens blandning.

Hela dagen säljs det fika och även middag (silltallrik mm).

Vi söker funktionärer som kan arbeta under dagen, anmälan görs via hemsidan och ersättning betalas ut till respektive förening.  

Slottsskogsstämman