Varit på folkmusikfestival i sommar? Vill du dansa eller spela själv?

Om du tror att vi alltid bär folkdräkt och har knätofs – så har du fel, men vid våra uppvisningar har vi det gärna! Kom med när vi har prova på och lär dig något nytt!! 

Vi inleder även det nya året med en Aktivitetsvecka i Gräfsnäsgården Vecka 3, vilket innebär att du har möjligheten att prova på Folkdansringens alla aktiviteter under en hel vecka med en massa parallella pass. Det blir dans, musik, slöjd och dräkt – logga ut och häng på! Du är välkommen både som nybörjare eller om du är inbiten dansare/slöjdare/musiker som vill prova på något nytt. Håll utkik efter schemat och mer information i kalendariet eller på nyhetssidan. Det finns alltid något spännande för alla!! Schemat släpps strax före jul!

Under terminen är du välkommen att kontakta någon av våra 11 föreningar som ingår i Folkdansringen eller kontakta Folkdansringen Göteborg direkt genom kontaktformuläret här intill. 

Folkdansringen anordnar nybörjarkurser regelbundet, för att se vårt utbud - klicka här!

Kontakta oss, kom med och lär dig något nytt, så att du kan dansa till all härlig folkmusik som spelas på någon av alla de fantastiska folkmusikfestivaler och spelplatser som finns runt om i Sverige under året – inte minst i Göteborg.